Download Caloriewijzer

Vanaf nu is het mogelijk om de Caloriewijzer te downloaden als PDF-bestand. Dus download de gehele Caloriewijzer als pdf-bestand voor slechts € 1,30. Klik hier, bel en download!

 

 

  Leuke dieet-hebbedingetjes!
 
Deze kluis is de 21-eeuwse variant op het zoveelste nieuwe dieet! Deze kleine pot weerhoud je van de verleiding om chocola te snoepen tot wel 24 uur. Je kunt zelf de tijd instellen voor hoe lang je zonder chocolade zou willen zitten. Je stelt de timer in en stopt je voorraad erin. Je zult dan niet meer aan je snoep komen, want de consequenties hiervan zijn werkelijk schokkend!
Meer over de Snoep-kluis >>
Ken je dat, een banaan meenemen naar je werk hem uit je tas halen en zo'n vieze bruine banaan! De oplossing is: "the bananaguard"
Een handige plastic hoes om je banaan in te doen, en voila geen bruine banaan meer en je loopt geen kans dat je agenda onder de bananensmeurie zit.
Meer over deze Bananaguard >>
Deze fatbuster helpt je in de moeilijke tijden, dat je wat vet probeert te verliezen. Je zet dit kleine varkentje in de koelkast en elke keer dat de deur opengaat, herinnert hij je eraan, dat je niet teveel moet eten d.m.v. luide "OINK OINK" geluiden.Hij werkt m.b.v. een lichtsensor, dus hij begint te "oinken" wanneer de deur opengaat en hij stopt pas als de deur weer dichtgaat.
Meer over dit Dieet varkentje >>
De meesten hebben hetzelfde probleem. Het wordt zomer, je pakt je bikini uit de kast, je kijkt in de spiegel en je schrikt je rot! Ook zo'n problemen om af te vallen? Kun je het ook niet laten om af en toe eens door de koelkast heen te gaan? Zet de Diet Nanny er dan in en ze vertelt je dat je van het eten af moet blijven.
Meer over de Dieet Nanny >>