Heller-programma


Het Heller-programma is de nieuwste afslankmethode uit de Verenigde Staten, waar het een groot succes is gebleken. Deze methode is erop gericht mensen die verslaafd zijn aan koolhydraten te helpen een nieuwe levensstijl te vinden. Volgens het Heller-programma is overgewicht als gevolg van koolhydraatverslaving goed te behandelen. Doordat de verslaving voortkomt uit een verstoorde insulineverhouding is het zaak het insulineniveau te reguleren, waardoor gewichtsschommelingen geminimaliseerd worden.

 Voordeel! Het Heller-programma minimaliseert het hongergevoel en de vetophoping. In het programma mag je per dag twee vezelrijke, magere, koolhydraatarme maaltijden en ťťn zogenaamde beloningsmaaltijd, waarbij je werkelijk Šlles dus ook koolhydraten  mag eten. Een voorwaarde is wel dat je niet langer dan een uur over de maaltijd mag doen. Tijd is een belangrijke factor, want uit onderzoek is gebleken dat wanneer koolhydraten gedurende korte tijd worden gegeten, de overproductie van insuline afneemt. Dit betekent dat het lichaam overtollige calorieŽn minder vaak als vet opslaat. Bovendien is het lichaam beter in staat om het opgeslagen vet af te breken.

 Nadeel! Het Heller-programma is geen dieet waarbij je snel afvalt. Het is een programma voor het leven. Een succesvolle behandeling van koolhydraatverslaving betekent een verandering van je levensstijl.

Meer weten? Lees het boek 'Het Heller-programma'.

 Het Hellerprogramma
Het Hellerprogramma
R. Heller & Rachael Heller

 
  Start met Zumba!
Adverteren bij Daisycon