Disclaimer


Caloriewijzer.nl en Caloriewijzer.com zijn onderdeel van Webscala.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor de mogelijke inhoud van de website. De informatie op deze websites worden zeer regelmatig gecontroleerd op inhoud en betrouwbaarheid.

De informatie op onze websites bevat op geen enkele wijze medisch advies of instructies die toelaten een diagnose te stellen of een medische behandeling te starten of te begeleiden. De informatie op deze website dient ter ondersteuning.

Indien u medische of professionele vragen heeft dient u altijd een arts of een andere medisch gekwalificeerde hulpverlener te consulteren.

Onze websites bevatten hyperlinks naar andere websites en informatiebronnen die te maken hebben met gezonde voeding, afslankproducten en aanverwanten. Deze worden u hier echter alleen als informatie ter beschikking gesteld. Webscala kan geen enkele garantie bieden aangaande de kwaliteit en/of volledigheid van deze informatie. Mocht u vragen hebben aangaande deze producten dient u zich bij de desbetreffende verkoper/aanbieder te vervoegen.

Webscala aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie of de toepassing van producten die zich op deze of andere websites, of bij andere informatiebronnen in het algemeen bevinden en waarnaar op deze website verwezen wordt.

Door het gebruik van deze website gaat u akkoord met bovenstaande voorwaarden.