Welkom op de Caloriewijzer!

Jouw gezondheid is één van de belangrijkste voorwaarden voor een prettig leven. Goede voeding heeft een onmiskenbare relatie met je gezondheid, maar niet alleen voeding. Alle factoren die je leefstijl bepalen, zoals voldoende bewegen, niet roken, niet drinken, voorkomen van stress én die goede voeding, vertonen een grote onderlinge samenhang.

Optimaliseer je voeding en beweeg meer
Voeding is belangrijk voor ons lichaam. Bijna alle welvaartsziekten en klachten zijn direct of indirect te wijten aan slechte eetgewoontes Door dit aan te passen versterk je je immuniteit, je energieniveaus, je gemoedstoestand, je stressbestendigheid en verleng je je levensverwachting met soms meer dan tien jaar. Een optimale gezondheid gaat hand in hand met voldoende beweging. Slechts 40% van de Nederlanders beweegt voldoende. Het beste is om 5 dagen in de week minimaal een half uur te bewegen.

 

 

  Afslankslippers getest bij KASSA!

Ook jij kunt jezelf nu slank lopen met behulp van deze unieke Afslank slippers. Een gewichtsverlies van 4 tot 10 kilo in 30 dagen is zonder inspanning mogelijk. Je hoeft er niet extra voor te lopen, het werkt al bij normaal gebruik!

Lees meer over deze afslankslippers >>
 
  Probeer gratis of met korting bij Vitamins Direct!
 
Glucosamine - nú testen € 1,--

 
Ondersteun het kraakbeen, het 'smeermiddel' in je gewrichten en help alles soepel houden. Gebruik een nieuwe synthetische drinkbare glucosamine. Makkelijk en voordelig.

Bestel hier uw fles á 300 ml. Glucosamin voor maar 1 euro! >>
IJzer - 30 tabs testen € 1,--

 
Extra ijzer kan voor extra energie zorgen. Een echte aanrader voor vrouwen, duursporters en diegenen die weinig rood vlees eten maar niet vegetarisch zijn.

Meer over het goede van IJzer of het proefpakketje aanvragen? Kijk hier >>
Zakje cranberries / € 1,--

 
Gedroogde cranberries hebben een hoge voedingswaarde. Ze zitten vol vezels, vitamines en mineralen en vormen daarmee een slim tussendoortje voor jong en oud.

Vraag een dit proefpakket aan voor maar 1 euro >>
Mens Health - 3 maanden gratis

 
Men's Health schrijft over fitness, voeding en vrouwen.  Klanten van ons kunnen éénmalig een gratis proefabonnement bij hun bestelling afsluiten.


Neem ook een gratis proefabonnement op Men's Health! >>

Extra Bonus: Bij Vitamins Direct krijg je 10 euro korting op je eerste bestelling!

 Adverteren bij Daisycon